Ali Babacan'dan Özgür Özel'e Ziyaret

Ali Babacan'dan Özgür Özel'e Ziyaret
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i CHP Genel Merkezi’nde ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Demokrası ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, CHP Genel Merkezi’nde bir araya geldi. Zirvede CHP lideri Özel’e, Yalçın Karatepe, Gülşah Deniz Atalar, Gökhan Zeybek, Meryem Gül Çiftci, Burhanettin Bulut ve Gökçe Gökçen eşlik etti.

Babacan’ın haftaya pazartesi günü de İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nu ziyaret edeceği belirtildi.

“3 GÜNDEM MADDEMİZ VARDI”

Toplantının ardından ikili, kısa bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Basın açıklaması sırasında Özgür Özel, "Kendilerine değerli ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. 3 gündem maddesi kapsamında kendisinin ifadeleri ve değerlendirmeleri oldu. Son derece verimli ve iki partinin bugüne kadar sürdürdükleri iletişimin devamı niteliğinde bir toplantı oldu." ifadelerini kullandı.

chp.png

Ali Babacan ise yaptığı açıklamada, “Bugün bir hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirmiş olduk. 3 konu hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Birincisi; geçim sorunu, enflasyon, geçim sıkıntısı ve sosyal ayağı olmayan bir ekonomi politikasının uygulanmaya çalışılması.” ifadelerini kaydetti ve ikinci konu başlığının sığınmacılar olduğunu ifade etti.

“Sayın Cumhurbaşkanı’nın Esad ile görüşme mesajı son derece kıymetli. Bu normalleşme sadece iktidar olarak değil, muhalefet bağlamında da olmalı.” ifadelerini kaydeden Babacan, “Üçüncü gündem maddemiz de, Meclis Başkanı Kurtulmuş’un başlattığı yeni anayasa çalışmaları. Önümüzdeki süreçte de bu konu hakkında CHP ile temasların olacağını değerlendirdik.” açıklamasında bulundu.