Ankara kulislerinden flaş iddia! Kılıçdaroğlu geri mi dönüyor?

Ankara kulislerinden flaş iddia! Kılıçdaroğlu geri mi dönüyor?
Genel seçimlerin ardından CHP’de yaşanan koltuk değişiminin ardından CHP eski lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'geri dönüş hazırlıkları' yaptığı iddiası sıklıkla gündem oluyor. Gelen son kulis bilgisi ise, Kılıçdaroğlu’nun ekibinin toplantı yaptığı yönünde.

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayı olarak girdiği genel seçimlerde bir başarı yakalayamamış ve seçimlerin ardından yaşanan koltuk değişimiyle birlikte Özgür Özel'in CHP'nin yeni genel başkanı olmuştu.

CHP’de başlayan bu yeni döneminde, Kemal Kılıçdaroğlu'nun sıcak siyaseti uzaktan izlediği ve siyaset arenasına yeniden dönmek amacıyla hazırlıklar yaptığı kulisleri, Ankara’nın gündemine oturmuştu.

kilicdar.png

MOTTOLARI: “ÖNE ÇIKIYORUZ”

Kılıçdaroğlu’nun yeniden siyaset arenasına döneceğine ilişkin iddialardan bir yenisi de, Medyaradar yazarı Atilla Akar'dan geldi. Akar, Kılıçdaroğlu’nun tüzük kurultayı için hazırlık yaptığını ileri sürerken “CHP’de Kılıçdaroğlu’nun yakın çevresinden ve eski Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun inisiyatifinde birtakım toplantılar tertipleniyor” ifadelerini kullandı.

“Bu çevrenin olaya yakıştırdığı tabirle ‘Özgür İrade, Güçlü Örgüt, Demokratik Tüzük Çalıştayı’ yapılıyor. Kılıçdaroğlu’nun ‘Cesurlar bir adım öne çıksın’ sözünden esinlenerek kendi sloganlaştırdıkları ‘öne çıkıyoruz’u motto olarak kullanıyorlar.” açıklamasında bulunan Akar, bu iddialar kapsamında tüzük kurultayının baz alınacağını öne sürdü.