CHP Kurultay'ında ikinci gün| Özgür Özel: Adayımız ilan edildiği gün seçimi çoktan kazanmış olacağız

CHP Kurultay'ında ikinci gün| Özgür Özel: Adayımız ilan edildiği gün seçimi çoktan kazanmış olacağız
CHP'nin Olağanüstü Kurultay'ının ikinci gününde açılış konuşmasını gerçekleştiren Özgür Özel, adaylık tartışmaları ve erken seçime yönelik açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 20. Olağanüstü Kurultayında tüzük değişikliklerin ardından partinin program çalışmaları devam ediyor. Kurultayın ikinci gününde açılış konuşması yapan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Aday tartışmaları ve erken seçime yönelik açıklamalarında bulundu, "Ve şunu söylüyorum ki; biz seçimi adayımızı belirledikten sonra yapacağımız kampanyayla değil, bugünden itibaren bir yıl boyunca Anadolu’da ve Trakya’da yapacağımız samimi çalışmalarla kazanacağız. Adayımız ilan edildiği gün seçimi çoktan kazanmış olacağız" ifadelerine yer verdi.

CHP Genel Başkanı Özel konuşmasının tamamında, Bundan sonra her birimizin Türkiye’de, çok değil Kasım 2025’ten sonra Türkiye’yi yönetecek bir partinin ilçe başkanları, il başkanları, delegeleri ve belediye başkanları olarak memleketlerinize dönmenizi, bu özgüvenle bakmanızı herkesle temas kurmanızı ve kişisel gayretinizi bir yıl boyunca en üst düzeye çıkarmanızı bekliyorum. Ve şunu söylüyorum ki; biz seçimi adayımızı belirledikten sonra yapacağımız kampanyayla değil, bugünden itibaren bir yıl boyunca Anadolu’da ve Trakya’da yapacağımız samimi çalışmalarla kazanacağız. Adayımız ilan edildiği gün seçimi çoktan kazanmış olacağız" dedi.