Erdoğan'a "padişah bozuntusu" demişti! Saray'dan Erkan Baş’a tepki geldi

Erdoğan'a "padişah bozuntusu" demişti! Saray'dan Erkan Baş’a tepki geldi
Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş’ın Nevşehir’deki konuşmasının yankıları sürerken Baş’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sarf ettiği sözler yeni bir tartışmaya yol açtı.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde bulunan eski Pazar Yeri'nde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında sert ifadeler kullandı.

Baş, gerçekleştirdiği konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı "padişah bozuntusu" olarak değerlendirerek halkın bu yönetim anlayışına teslim olmayacağını ifade etti ve "Buradan sesimizin ulaştığı herkes duysun, herkes bilsin ama en çok da o sarayda böbürlene böbürlene oturan padişah bozuntusu duysun. Bu halk size teslim olmayacak. Bu ülkenin emekçileri, gençleri, kadınları, devrimcileri, Alevileri bu zorbalıklara teslim olmayacak." ifadelerini kaydetti.

saral.png

SARAY’DAN YANIT GELDİ

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, Erkan Baş’ın ifadelerine tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklama yapan Saral, "Erkan Baş denilen hadsizin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik hakaretleri kesinlikle kabul edilemez. Bu hakaretler yalnızca Cumhurbaşkanımıza değil aynı zamanda halkın iradesine yapılmıştır." ifadelerini kullandı.