Erdoğan'ın teğmenler çıkışana Ali Mahir Başarır'dan tepki!

Erdoğan'ın teğmenler çıkışana Ali Mahir Başarır'dan tepki!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir süredir siyasetin ana gündem maddesi haline gelen teğmenleri hedef aldığı açıklamalarına Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'dan yanıt geldi.

AKP'li Cumhurbaşkan'ı Erdoğan, 21. İmam Hatipler Kurultay'ında Kara Harp Okulu mezuniyeti sırasında Subay And'ının ardından teğmenlerin "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganı atmasına ilişkin ilk kez açıklamalarda bulundu.

Teğmenleri hedef alan açıklamalarında Erdoğan, "Geçenlerde mezuniyet töreninde bazı istismarcılar ortaya çıkarak kılıçlar çektiler. Bu kılıçları kime çekiyorsunuz? Bu konuda gerekli tüm araştırmalar yapılıyor. Oradaki birkaç kendini bilmez, elbette temizlenecek." ifadelerini kullandı.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın teğmenleri hedef aldığı açıklamalarına tepki gösteren bir video yayınladı.

Ali Mahir Başarır açıklamasında, "Erdoğan! Ülkeyi yönetemediğini kamufle etmek için suni gündemler yaratarak "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" diyen onurlu Teğmenlerimize iftira atamazsın! Hodri meydan! Yapacağınız araştırmanın da incelemenin de altından çıkacak olan tek gerçek Mustafa Kemal Atatürk olacaktır!" dedi.