Fatih Altaylı Kılıçdaroğlu’na zehir zemberek sözlerle yüklendi: Hayatımızdan çekin gidin

Fatih Altaylı Kılıçdaroğlu’na zehir zemberek sözlerle yüklendi: Hayatımızdan çekin gidin
Gazeteci Fatih Altaylı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i eleştirerek “Ben Erdoğan’ın elini sıkmam” Kemal Kılıçdaroğlu’na sert sözlerle yüklendi.

Gazeteci Fatih Altaylı, gündeme dair değerlendirmeler yaptığı YouTube kanalında son zamanlarda yaşanan CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasında yaşanan gerilim hakkında yorumlarda bulundu.

altayli-1.png

Altaylı, Özel’i eleştirerek ''Ben Erdoğan’ın elini sıkmam'' diyen Kılıçdaroğlu’na sert tepki gösterdi ve “Kemal Bey aranmayın! Sıkıldık artık biz sizden. Hayatımızdan çekin gidin” ifadelerini kullandı.

Fatih Altaylı, konuşmasında Kılıçdaroğlu'na seslenerek, ''Kemal Bey artık önemli değilsiniz. Siz enstrümanın son deliğisiniz. Siz Biden'ın başka bir versiyonusunuz. Lütfen kendinize başka şeyler söyletmeyin. Aranmayın! Sıkıldık artık biz sizden. Hayatımızdan çekin gidin” söyleminde bulundu.

kilicdar.png

NELER OLMUŞTU?

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’de Basın Özgürlüğü ve Medya Araştırmaları Derneği tarafından gerçekleştirilen Basın Özgürlüğü Buluşması’nda konuşma yapmıştı. Kılıçdaroğlu, yaptığı konuşmada, Özel’in “Ülkenin Cumhurbaşkanı ile bayramlaşmıyor, Anıtkabir’de bile el sıkışmıyor, camide bile göz göze gelmiyordu” ifadelerine cevap verirken "Saray’daki zatın elini sıkmayacağız, mücadele edeceğiz" demişti.

“Siz susmayın, konuşabilin diye elini sıkmıyorum. Halkımıza sürtük, çapulcu dediği için elini sıkmıyorum. Partime ve kendinden olmayan seçmene terörist dediği için elini sıkmıyorum. Milletin parasına el uzattığı için elini sıkmıyorum.” ifadeleri kaydeden Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın elini Gezi’de hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz ve Berkin Elvan için sıkmadığını ifade etmiş ve ”Bana hakaret ettiği için değil. Beni tehdit ettiği için değil. Linçlere, saldırılara uğradığım için değil.” demişti.

ozel.png

ÖZEL’DEN CEVAP GELMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz gün CHP Adalar İlçe Başkanlığı ve Adalar Belediyesi'ne yaptığı ziyaretin ardından Kılıçdaroğlu’nun ifadelerini yanıtlamıştı.

Özel, Kılıçdaroğlu’nun değerlendirmelerini üstüne almadığını belirtmiş, “Türkiye'nin kutuplaşmasından birinci parti sorumludur. 31 Mart'ta ben birinci parti oldum. Kemal Bey hiçbir zaman birinci partinin lideri değildi, çok çalıştık ama olmadı. Erdoğan gibi birinci parti olup ikinci parti olanların elini sıkmayanlardan olmadık." açıklamasında bulunmuştu.