Gökhan Günaydın “Herkes gelemez” diyerek açıkladı: AKP’nin transferlerinden CHP’ye gelmek isteyenler oldu

Gökhan Günaydın “Herkes gelemez” diyerek açıkladı: AKP’nin transferlerinden CHP’ye gelmek isteyenler oldu
CHP’li Gökhan Günaydın, AKP’nin transferlerinin arasından CHP’ye gelmek isteyenlerin olduğunu fakat reddedildiklerini açıkladı. Günaydın, yaptığı açıklamada, “Herkes CHP’ye gelemez” ifadesini kullandı.

AKP’nin 23’üncü yıl dönümünü kutladığı etkinlikte, çoğunluğu Yeniden Refah Partili olan 13 belediye başkanı ve 2 milletvekili partilerinden AKP’ye geçti. Tele1’de yayınlanan ‘Anında Manşet’ programında açıklamalarda bulunan CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, AKP’ye geçen isimler arasında CHP’ye katılmak isteyenlerin olduğunu fakat bu isimleri reddettiklerini duyurdu.

Günaydın, gerçekleştirdiği açıklamada, “Bir tane milletvekili istifa ettirmişsin de kendine almışsın, 5 tane belediye başkanını almışsın da ne olmuş? Kimi kandırıyorsun? O transferler senin olsa olsa dibe doğru batışını hızlandıran işlerdir.” ifadelerini kullanarak o transferlerin içinde CHP’ye gelmek isteyen fakat CHP tarafından reddedilen isimlerin olduğunu ifade ederken “ Herkes CHP’ye gelemez, bunu herkes çok iyi bilsin. Şimdi diyorlar ya; orası benim evim. Evet, yuvanızı buldunuz. Bizim açımızdan sorun yok” açıklamasında bulundu.

chp.png

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz gün, AKP’nin 23’üncü yıl dönümü etkinliğinde , AKP’ye katılan yeni milletvekilleri ve belediye başkanları belli oldu.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, söz konusu etkinlikte partisine katılan 2 milletvekili ve 13 belediye başkanına rozetlerini takarken bu isimlerden birçoğunun Yeniden Refah Partili olması dikkat çekti.