Kılıçdaroğlu-İmamoğlu görüşmesinin detaylarına ilişkin kulis detayları..

Kılıçdaroğlu-İmamoğlu görüşmesinin detaylarına ilişkin kulis detayları..
İBB başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP'nin eski lideri Kılıçdaroğlu arasında geçen görüşmenin detaylarına ilişkin kulis bilgisi geldi. Gazeteci Murat Yetkin detaylara ilişkin ayrıntılı bir yazı kaleme aldı.

Geçtiğimiz günlerde bir araya gelen eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu görüşmesine ilişkin detaylar kulis bilgilerine yansıdı.

Gazeteci Murat Yetkin görüşmenin detaylarını değerlendirdiği yazısında Ankara kulislerinde konuşulanlara değindi.Yetkin, görüşmede AKP iktidarıyla aktif ve güçlü mücadele, normalleşme sürecinden duyulan karşılıklı rahatsızlık ve Tüzük Kurultayı gibi konuların gündeme geldiğini söyledi.

Gazeteci Murat Yetkin, yetkinreport.com'da yayımladığı yazısında, çay sohbeti şeklide süren görüşmede “ülke ve parti konularının” ele alındığını ifade etti.

"CHP YÖNETİNE DAİR KONULAR GÖRÜŞÜLMEDİ"

Murat Yetkin yazsında ayrıca, Kemal Kılıçdaroğlu'nun İBB başkanı İmamoğlu ile CHP yönetimi hakkında hiçbir konuda konuşmadığı bilgisinin kulislerde konuşulduğuna değindi.

İSMAİL SAYMAZ: KILIÇDAROĞLU, CHP'NİN İYİ GİTMEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Halk tv yazarı İsmail Saymaz, bugünkü yazısında İmamoğlu- Kılıçdaroğlu arasındaki görüşmenin detaylarına ilişkin kuliste konuşulanlara yer verirken, "Görüşmede ikili dışında kimse yer almadı. Baş başa gerçekleştirilen bir görüşmeydi" bilgisini verdi.

Söz konusu yazısında İsmail Saymaz, "Bildiğim kadarıyla Kılıçdaroğlu, bu görüşmede CHP'nin iyi gitmediğini söylüyor. Buna karşılık İmamoğlu'nun da anketlerde CHP'nin önde göründüğünü hatırlatıyor. " ifadelerine yer verdi.