Meral Akşener yaptığı suç duyurusunda partisini ifşa etti

Meral Akşener yaptığı suç duyurusunda partisini ifşa etti
Meral Akşener, TELE1 hakkında suç duyurusunda bulundu. Akşener şikayet dilekçesinde, Ayhan Bora Kaplan örgütüyle ilişkisi olan Erkan Yıldırım’ın kürsüde konuşturulmasıyla başlayan sürecin Koray Aydın’ın tasfiyesiyle sonuçlandığı açığa çıktı.

VeryansınTv yazarı Erdem Atay, bugün Eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in TELE1 programcısı Özlem Gürses ve Ersin Eroğlu hakkında suç duyurusunda bulunduğunu kaleme aldı. Atay’ın köşe yazısında, Akşener'in ifadelerinin İYİ Parti kurucularından Koray Aydın’ın partisinden nasıl tasfiye edildiğine dair şifreler içerdiğini de aktardı.

Atay, Eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 14 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirdiği grup toplantısında, kendisine sanayici olarak tanıtılan Erkan Yıldırım isimli birinin konuşturulduğunu ve bu şahsın, Ayhan Bora Kaplan suç örgütünün ‘gizli kasası’ olarak yargılandığını ve firari olduğunu ifade etti.

aksener2.png

PARTİ ARKADAŞLARINI İFŞA ETTİ

Akşener, TELE1’de 20 Mayıs 2024 tarihinde yayınlanan Kayıt Dışı programını sunan Özlem Gürses, Ersin Eroğlu ve Ayhan Bora Kaplan dosyasında müşteki olarak bulunan Muhammed Sağ hakkında suç duyurusunda bulundu. Akşener’in verdiği dilekçede ilginç ayrıntılar yer alırken sunucuları hedef alan Akşener, parti içinde yaşananları ifşa etti.

KORAY AYDIN’I İŞARET ETTİ

Meral Akşener’in hakkında suç duyurusunda bulunduğu Ersin Eroğlu, konuya ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama gerçekleştirdi. Yaptığı açıklamada, eski İYİ Parti lideri Meral Akşener’in kendisinden ve Özlem Gürses’ten şikayetçi olduğunu belirterek “Sebebi ne mi? TELE1’de @OzlemGurses, @canertaspinar ve @masumgok ile birlikte hazırladığımız Kayıt Dışı programında 2021’de kürsüde konuşturduğu kişinin Ayhan Bora Kaplan dosyası şüphelisi olduğunu ortaya çıkarmamız.” ifadelerini kullandı.

Akşener’in, kendilerinden şikayetçi olurken Koray Aydın’ı işaret ettiğini belirten Eroğlu, “Kürsüye çıkardığı kişiyi tanımadığını Koray Aydın’ın teklifi üzerine çıkardığını belirtiyor. Ve hatta Koray Aydın’ın Metin Ergun’un uyarısına rağmen bunu yaptığını söylemiş.” ifadelerini kaydetti.

ekran-alintisi.jpg