MHP’de çarpıcı detay: Bahçeli mesajını videoda verdi

MHP’de çarpıcı detay: Bahçeli mesajını videoda verdi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, “Bunu bizzat ben yaptım. 17:25’i gösterdiğinde pilini çıkardım.” dediği 17-25 Aralık saatinin halen odasında olduğu Ali Koç’un MHP’ye yaptığı ziyaretle ortaya çıktı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz gün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Söz konusu ziyarette, Bahçeli ve Koç’un çektirdiği fotoğraflardaki bir detay dikkatleri çekti. Bahçeli’nin 17-25 Aralık operasyonlarından sonra 17.25’i gösterirken pilini çıkararak durdurduğu saatin halen odada durduğu fark edildi.

VİDEONUN 17’İNCİ VE 25’İNCİ SANİYESİNDE

MHP, Ali Koç’un gerçekleştirdiği ziyaretin videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. Ali Koç ile 17-25 saatinin kadraja girdiği anların, söz konusu videonun 17’inci saniyesinde başlarken 25’inci saniyesinde de kadrajın değiştiği dikkatleri çekti.

saat2-1.png

PAYLAŞIM HALA DURUYOR

Diğer yandan, MHP’nin resmi sosyal medya hesabından 27 Haziran 2015 tarihinde yapılan paylaşımın da hala durduğu öğrenildi. Bahçeli’nin 17.25’i gösteren saatle yan yana durduğu paylaşımda, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, 17 ve 25 Aralık’ın hesabının sorulmasından asla geri adım atmayız” ifadelerini kullandı.