MHP'de deprem! Eski milletvekili istifa ettirildi

MHP'de deprem! Eski milletvekili istifa ettirildi
MHP'de bir kadın siyasetçi daha “müstakil” hareket ettiği gerekçe gösterilerek istifa ettirildi.

MHP eski Milletvekili Arzu Erdem’in istifasının kabul edilmesi sonrasında MHP’den bir istifa daha geldi. Prof. Aysun Bay da partisinden istifa ettiğini açıkladı. Gazeteci İsmail Saymaz, konuya ilişkin gerçekleştirdiği açıklamada, sağlık sorunlarını öne sürerek istifasını açıklayan Aysun Bay’ın 'istifa ettirildiğini' ifade etti.

Saymaz, Bay'ın da bir süredir Arzu Erdem gibi, 'MHP MYK Üyesi' sıfatıyla müstakil hareket ettiği ileri sürülerek MHP içinde rahatsızlık yarattığını kaydetti.

Bay, yaptığı açıklamada, “Son zamanlarda geçirdiğim sağlık sorunları nedeniyle, MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği görevimden istifa ediyorum. MHP Genel Merkez ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye Bağlılığımı ve Sadakatimi bildiriyorum.” ifadelerini kullanarak istifasını kamuoyuna duyurdu.

erdogan-10.png

BAHÇELİ'NİN BİLGİSİ DAHİLİNDE DEMESİNE RAĞMEN…

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, eski MHP Vekili Arzu Erdem'i “eski bir MHP vekili” diyerek hedef almıştı ve Erdem'in çalışmalarının parti ile bir ilgisi olmadığını iletmişti.

Erdem de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bilgisi dahilinde olduğunu belirterek istifa ettiğini açıklamıştı.