MHP'li Vekilden Valiye Atatürk sorusu: Atatürk’ün fotoğrafı oraya farklı bir anlam ve ciddiyet katardı

MHP'li Vekilden Valiye Atatürk sorusu: Atatürk’ün fotoğrafı oraya farklı bir anlam ve ciddiyet katardı
MHP'li Hidayet Vahapoğlu, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nın, makam odasındaki Atatürk fotoğrafını başka bir yere koymasına ilişkin açıklama yaptı.

12 Mayıs 2022 tarihli ve 31833 sayılı atama kararıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Afyonkarahisar’a atanan Türkiye’nin ilk başörtülü valisi olan Kübra Güran Yiğitbaşı, makam odasında dikkat çeken bir değişiklik yaptı.

Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar Valisi olarak atandı - İlk Gündem - Gündem haberleri - Son Dakika Gündem Haberleri

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın, valilik binasındaki makam odasında Atatürk’ün fotoğrafının yerini değiştirdiği fark edildi.

MHP'Lİ VEKİLDEN VALİYE ATATÜRK SORUSU

MHP Bursa Milletvekili Dr. Mustafa Hidayet Vahapoğlu: "Şehir hastanelerine misafirhane gerek!" - Gazete Rize / Rize Haber / Son Dakika Rize Haberleri

27. Dönem MHP Bursa Milletvekili Dr. Mustafa Hidayet Vahapoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımda, Yiğitbaşı’na bu değişikliğin sebebini sordu.

Vahapoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, konuya ilişkin şunları söyledi:

“Hatırladığım kadarıyla Afyon Kalesinin fotoğrafının olduğu yerde Atatürk’ün fotoğrafı vardı. Atatürk’ün fotoğrafı oraya farklı bir anlam ve ciddiyet katardı.”

cc.jpg