Özgür Özel'den silahla vuruldu iddialarına sert yanıt: Röntgen fotoğrafını paylaştı

Özgür Özel'den silahla vuruldu iddialarına sert yanıt: Röntgen fotoğrafını paylaştı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, hakkında çıkan ayağının kırılmadığı yönündeki iddiaları yalanlayan açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz haftalarda CHP lideri Özgür Özel'in evde merdivenlerden düşmesi sonucu ayağının kırıldığı öğrenilmişti. Olay üzerine çeşitli sosyal medya hesaplarından bir takım iddialarda bulunulurken, 'silahla vuruldu' ve 'alkolüyken düştü' söylentileri ortaya atıldı.

Hakkında çıkan iddialara yönelik açıklamalarda bulunan CHP lideri Özgül Özel, “Gelsinler röntgeni inceleyelim” diyerek kırılmış ayağının röntgenini paylaştı.

ozel-den-ayaginin-kirilmadigi-yonundeki-iddialara-yanit.webp

CHP lideri, iddialara ilişkin olarak “FETÖ’cü hesapların yaydığı bir yalan, daha sonra üzerine eklenerek, boyutlandırılarak kasıtlı olarak devam ettirildi” dedi.

Saygı Öztürk'e yaptığı açıklamada Özel, çıkan iddiaların ahlak dışı olduğunu vurgulayarak, “Herkesin başına gelebilecek, geçirdiğim bir ev kazası üzerinden, hepimizin kimler olduğunu iyi bildiği bir grubun, sosyal medyadan akıl ve ahlak dışı bir kampanya başlattığını ve farklı pek çok kişinin bu gündemin peşine takıldığını gerçekten şaşkınlıkla takip ettim. Tarihsel husumetimiz olan FETÖ’cü hesapların yaydığı bir yalan, daha sonra üzerine eklenerek, boyutlandırılarak kasıtlı olarak devam ettirildi. ifadelerini kullandı.