Silahla vurulduğu iddia edilmişti: Özgür Özel’den yanıt geldi!

Silahla vurulduğu iddia edilmişti: Özgür Özel’den yanıt geldi!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in bacağının kırılmadığı, bacağından vurulduğu iddia edilmişti. Söz konusu iddiaya cevap veren Özel, “Devletin elinde olan filmde parmaktaki kırık ortadadır isteyene filmi de atabilirim” dedi.

Geçtiğimiz günlerde, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, bacağının kırıldığını açıklamış ve Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ın TBMM’deki konuşmasına katılamamıştı.

Prof. Dr. İbrahim Öztürk'ün Özel'in bacağının kırılmadığı, bacağından vurulduğu iddialarının ardından İslamcı yazar Abdurrahman Dilipak da, sosyal medya hesabından Özel’in bacağından vurulduğunu kaydetmişti.

ozel2.png

CHP’nin iletişim hesabından Özel’in vurulduğuna dair iddialar reddedilirken bu iddialar üzerine Özel’i aradığını ifade eden gazeteci Barış Yarkadaş, TV100 yayınında, gerçekleşen konuşmayı anlattı.

Özel’e iddiaları sorduğunu belirten Yarkadaş, “Özgür Özel ‘Bu paylaşımı ilk önce sabah saatlerinde FETÖ’cü hesaplar paylaştı, ben bu paylaşımları görünce FETÖ’cülerin peşinden gidenlerin de bunları paylaştığını gördüm. Benim Güven Hastanesi'nde çekilen filmin e-sağlık üzerinden e-devlet’e yüklüdür. İsteyen bakabilir. Devletin elinde olan filmde parmaktaki kırık ortadadır isteyene filmi de atabilirim’ dedi." ifadelerini kullandı.