Siyaset arenasını sarsacak kulis! AKP'ye geçecek 3 milletvekili belli oldu

Siyaset arenasını sarsacak kulis! AKP'ye geçecek 3 milletvekili belli oldu
AKP’nin kuruluşunun 23'üncü yıldönümü için düzenlenen törende, partiye 2 milletvekili ve 13 belediye başkanı transfer edilmişti. Gelen flaş kulis bilgisine göre, partiye 3 yeni isim daha katılacak.

AKP, 23. kuruluş yıldönümünde partiye 15 ismi transfer etmişti. İYİ Parti’den istifa eden İstanbul Milletvekilleri Seyithan İzsiz; Ersagun Yücel ve çoğunluğu Yeniden Refah Partisi’nden 13 belediye başkanı AKP’ye geçmişti. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, nu duruma tepki göstermiş ve AKP’nin siyasi şantajla belediye başkanlarını transfer ettiğini iletmişti.

erduvan-3.png

AKP'YE GEÇECEK 3 MİLLETVEKİLİ BELLİ OLDU!

'Transfer' tartışmalarının yankıları sürerken Gazete Pencere yazarı Nuray Babacan, flaş bir kulis bilgisi paylaştı. AKP'nin transferlerinin devam edeceğini dile getiren Babacan, Saadet Partisi'nden 1, Gelecek Partisi'nden de 2 ismin AKP'ye geçeceğini ifade etti.

Babacan yazısında, "Partinin güç odağı olmaya devam ettiği izlenimi yaratmak için yaptığı son transferlere yenilerinin ekleneceği de konuşulanlar arasında. Yakın zamanda Saadet Partisi’nden 1, Gelecek Partisi’nden 2 ismin AKP’ye geçişinin yapılacağı anlatılıyor. Bazı belediye başkanlarıyla da görüşmelerin sürdüğü aktarılanlar arasında…" ifadelerini kullandı.