Ümit Özdağ Cem Küçük’e ateş püskürdü! Teğmenlere “darbeci” imasında bulunmuştu

Ümit Özdağ Cem Küçük’e ateş püskürdü! Teğmenlere “darbeci” imasında bulunmuştu
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Cem Küçük'ün “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganın atan teğmenler hakkındaki eleştirilerine sert yanıt verdi. Özdağ, "Mustafa Kemal’in askeri olmayan, Yunan ordusunun ve Haçlı ordusunun askeridir" dedi.

Kara, hava ve deniz Harp Okulları’nın mezuniyet töreninde teğmenlerin içtiği subaylık andı ve “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganları AKP çevrelerinde büyük bir rahatsızlık yarattı. Teğmenler, ant içmeden önce kılıçlarını çekerek "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" şeklinde slogan attı.

Yandaş Cem Küçük, sosyal medya hesabından, teğmenlere darbeci imasında bulunurken "‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ ifadesi, muhalefetin kullandığı bir dildir ve kabul edilemez. 1960 darbesine giden süreç, 1954’te iki yüzbaşının sucuklu yumurta yemesiyle başlamıştı. Demokrat Parti bu gelişmeleri hafife almış ve ağır bedel ödemişti. AK Parti gerekli soruşturmayı ivedilikle yapmalıdır" ifadelerini kaydetmişti.

erdogan-34.png

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Cem Küçük’ün açıklamalarına sert yanıt verirken AKP iktidarında yaşanan Ergenekon ve Balyoz kumpaslarını anımsattı. "Atatürk’ün subaylarına karşı yaptığın düşmanlık yetmedi, şimdi de 21 yaşındaki tek suçu Atatürk’ü sevmek olan teğmenlere saldırıyorsun" ifadelerini kullanan Özdağ, "Mustafa Kemal’in askeri olmayan, Yunan ordusunun ve Haçlı ordusunun askeridir" ifadesiyle Küçük’ü eleştirdi.