Yeni Şafak yazarı İmamoğlu’nu hedef aldı: Batı'ya selam çakıyor

Yeni Şafak yazarı İmamoğlu’nu hedef aldı: Batı'ya selam çakıyor
Yeni Şafak yazarı Bülent Orakoğlu, Roblox’a getirilen erişim engelini savundu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu hedef aldı. İmamoğlu’nun Türkiye’yi Batı’ya şikayet ettiğini işleri süren Orakoğlu, İmamoğlu'nu sert sözlerle eleştirdi.

Yandaş Yeni Şafak yazarı Bülent Orakoğlu, kaleme aldığı köşe yazısında Roblox ve Instagram’a getirilen erişim engellerini savunarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu hedef aldı.

Orakoğlu, “İmamoğlu çocuk istismarı ve LGBT propagandasına rağmen ‘Roblox’a’ neden sahip çıktı!” isimli yazısında, "Çocukların istismarına neden olacak içerikler barındırması ve açıkça LGBT propagandası yapılması nedeniyle oyun platformu Roblox’a erişim mahkeme kararıyla engellenmesine rağmen Ekrem İmamoğlu şu akıl almaz nedenlere sığınarak LGBT yuvası ve inine sahip çıkıyordu.” ifadesini kullanan Orakoğlu, bu tavrının ve LGBT’ye sahip çıkmasının kendilerini neden şaşırttığını sordu.

imaro.png

Orakoğlu, “İmamoğlu bu açıklamalarıyla Batı’ya selam çakarken belli ki LGBT ye karşı da değildi? Milletimizi ve Devletimizi Batı’ya ram olmuş idarecilerin şerrinden ve zulmünden yüce Allah’a sığınırız inşallah!!!" ifadelerini kaydetti.