Bakanlık sosyal medyadan çağrı yaptı, 'İsim arıyoruz!'

Bakanlık sosyal medyadan çağrı yaptı, 'İsim arıyoruz!'
Tarım ve Orman Bakanlığı, sosyal medyada kukumav yavrularına isim aradığını duyurdu. Bakanlık, TikTok tarzı efektlerle hazırladığı videoda izleyicilerden isim önerisi talep etti.

Tarım ve Orman Bakanlığı, sosyal medyada popüler olan edit yöntemiyle bir kukumav videosu paylaştı. Bakanlık, X hesabından kukumavların bakımını üstlendikleri kuşların yavru halleriyle ilgili bir video yayınladı.

screenshot-2024-07-29-at-15-49-34-1-xte-t-c-tarim-ve-orman-bakanligi-isim-ariyoruz-ekiplerimiz-tarafindan-buyutulen-ulkemizin-en-kucuk-ve-sevimli-baykus-turlerinden-olan-kukumav-kuslarimizin-ismi-sizce-ne-o.webp
TikTok'ta sıkça kullanılan efekt ve müzikleri içeren videoda, Bakanlık kuşlara isim aradığını duyurdu. Sosyal medya akımına dahil olan bakanlık, izleyicilerden kukumav yavrularına isim önerisi bekliyor. Bakanlık paylaşımda, "İsim arıyoruz? Ekiplerimiz tarafından büyütülen, ülkemizin en küçük ve sevimli baykuş türlerinden olan kukumav kuşlarımızın ismi sizce ne olsun?" sorusuyla kuşlar için isim önerisi talebinde bulundu.