Borçları nedeniyle bir genç ardında bıraktığı notla intihar etti: Hakkımı helal etmiyorum

Borçları nedeniyle bir genç ardında bıraktığı notla intihar etti: Hakkımı helal etmiyorum
Kocaeli'nde bir genç borçları nedeniyle intihar etti. Ardında bıraktığı notla yaşamına son veren Çelik, "Ülkeyi, umutsuzluğun ve mutsuzluğun hüküm sürdüğü, yalancıların ve hırsızların hakim olduğu bir ülkeye çevirenlere hakkımı helal etmiyorum" dedi.

Kocaeli'nde acı bir olay meydana geldi. 32 yaşındaki Cüneyt Rıza Çelik borçları nedeniyle ardında ailesine bıraktığı notla yaşamına son verdi.

Başiskele ilçesi Beşkayalar mevkiinde gerçekleşen olayda, 32 yaşındaki genç başına açtığı silahla kendini vurmasının ardından 300 metrelik uçurumdan düşerek yaşamını yitirdi.

Olay yerine giden Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri arama kurtarma çalışmalarının sonucunda Çelik'in hayatını kaybettiğini belirledi.

Evrensel'in haberin göre, ailesi ve yakınlarına bıraktığı notta Cüneyt Rıza Çelik, borçlarını ödemeyemediğinden yakınarak ülkeyi bu hale getirenlere hakkını helal etmediğini ifade etti.

Bıraktığı notun tamamında genç adam, "Sadece bu güzelim ülkeyi, umutsuzluğun ve mutsuzluğun hüküm sürdüğü, yalancıların ve hırsızların hakim olduğu bir ülkeye çevrilmesinde katkısı olan hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum.

İş olsa 1 sene sürmeden kapatabileceğim borçlarımı bir süredir ödeyemez durumdaydım. 15 Temmuzda ve Dolar’ın rahip Bronson kriziyle yükseldiği dönemde 2 kere batmıştım. Ama çok çalışarak düzelttim. Ama öyle bir dönemden geçiyoruz ki ne yaptığım işlerin parasını alabildim ne de yeni iş alabildim. Önceki dönemler gibi sanıp borcu borçla öteleyip bir şeylerin düzeleceğini bekledim cahilce.Her şeyimi nakde çevirerek ödemeye çalıştığım @garantibbva borcum hem banka hem de hukuk bürosu sağ olsun icralık duruma geldi" ifadelerine yer verdi.