Burcuna göre bir ülke olsaydın bu ne olurdu? İşte cevabı

Burçlar bir ülke olsaydı hangisi olurdu? sorusunun cevabı merak edilirken, bir kullanıcı bu soruyu yanıtladı.

Bazı videolar sosyal medyada uzun süre popülerliğini koruyarak paylaşılıyor. Bu videolardan kimileri oldukça dikkat çekici, kimileri ise izleyenleri gülümsetiyor.

Son olarak, sosyal medyada büyük ilgi gören video, burcunuza göre ülkelerden memnun musunuz? sorusu üzerine oldu.

Burçlar ve Erkekler: Hangi Burç Nasıl Bir Erkektir? - YSF Giyim Fashion Blog

Instagram hesabından içerikler üreten astrolog Büşra Barışık Önder, “burçlar bir ülke olsalardı hangi ülke olurlardı?” sorusunu yanıtladı.

Astrolog, Koç burcunu volkanik patlamalar ve dağlar ile tanınan Avustralya ile ilişkilendirirken, , Boğa burcunu ise sanatıyla ön plana çıkan İtalya ile eşleştirdi.

Videoda kullanıcı burçları ülkelere göre yorumladı. Sosyal medya kullanıcısı şu şekilde ifadeler kullandı:

"Avustralya volkanik patlamalarından dolayı, dağlarından dolayı koç burcu olurdu, İtalya makarnalarıyla, sanatıyla mimarisiyle boğa burcu olurdu, ikizler burcunu Amerika Birleşik Devletleri temsil ederdi, geleneksel yapısı aile kültürüne sahip çıkması aile dinamiğine önem veren ülkelerden biri Japonya yengeç burcu olurdu, aslan burcuna da gelince böyle şık bir şey lazım romantik ve şık bir şehir bu da Fransa olurdu, başaklar için düzen sadelik disiplin böyle herkes başkent düşünür ama bence İsviçre olurdu, İsviçre gerçekten çok düzenli ve sitem içerisinde ilerleyen ülkelerden biri. Terazi burçları için ise Yunanistan olabilir ve mimari yapısı güzel sanata çok önem veriyorlar. Akrep burcuna da gelince tehlikeli ülkelerden biri. Brezilya akrep burcu enerjisi yaşıyan yerlerden biri"

Astrolog, Koç burcunu volkanik patlamaları ve dağlarından dolayı Avustralya ile eşletirirken, Boğa burcunu ise sanatıyla ön plana çıkan İtalya ile eşleştirdi.

İkizler burcunu ise birçok farklı kültüre ev sahipliği yaptığı için ABD ile eşleştirdi.

İkizler burcunu ise birçok farklı kültüre ev sahipliği yaptığı için ABD ile eşleştirdi. Bakalım sizin burcunuz hangi ülke ile eşleşmiş?