Eve giren hırsız yaptıklarını notla ev sahibine iletti!

Eve giren hırsız yaptıklarını notla ev sahibine iletti!
Washington'da meydana gelen hırsızlık olayında ilginç bir durum yaşandı. Hırsız girdiği evi temizledi, çamaşırları katladı ve yemek yaptı.

Washington'da sıra dışı bir hırsızlık olayı meydana geldi. Yaşanan sıra dışı olay herkesi şaşkına çevirdi. Bir hırsız, 1 Eylül 2024 tarihinde Eddie Andujo'nun evine girerek, hem ev sahibini hem de polisleri şoke etti.

Eve giren hırsızın evin mutfak penceresini kırmasının ardından önce yemek yaptığı sonrasında bulaşıkları yıkadığı bir de üzerine de duş aldığı öğrenildi.

Yaşanan ilginç durumun detayları olayı daha da ilginç hale getirirken, hırsız geride bir de özür notu bıraktı. Kibar hırsız bıraktığı nokta, “Yemeğe ihtiyacım vardı. Evinize girdim. Lütfen beni affedin. Yemeğinizi yedim, çamaşırlarınızı yıkadım ve duş aldım” ifadelerini kullandı.

Aynı zamanda ev sahibine yardımcı olmak isteyen hırsız, çalışmayan patlamış mısır makinesi hakkında bilgilendirici bir not da bırakıldı.

Polis, olayın ardından bölgedeki güvenlik kameralarını inceledi ve K9 köpekleriyle arama yaptı. Ancak şu ana kadar başarılı bir sonuç elde edilemedi. Yetkililer, bu tür 'nazik' hırsızlıkların artış göstermesi üzerine araştırmalarını sürdürüyor.