"Friends" dizisinin 30'uncu yıl dönümüne özel olarak, dizide kullanılan ikonik eşyalar ve kostümler açık artırmada...

"Friends" dizisinin 30'uncu yıl dönümüne özel olarak, dizide kullanılan ikonik eşyalar ve kostümler açık artırmada...
22 Eylül 1994'te ilk kez yayınlanmaya başlayan ve dünya çapında büyük bir hayran kitlesi edinen dizi, 2004 yılında sona ermişti. Bu fenomen dizide yer alan pek çok materyal şimdi bir açık artırmada satışa sunulmaya hazırlanıyor.

Bu özel açık artırmada, Courteney Cox ve Jennifer Aniston'ın giydiği kazaklar, Lisa Kudrow'un ünlü kürk ceketi ve dizinin unutulmaz turuncu koltuğu gibi pek çok nostaljik parça yer alacak.

f2.webp

Julien's Auctions tarafından düzenlenecek olan açık artırmada, dizinin ikonik turuncu koltuğunun birebir kopyasının 2-3 bin dolar arasında bir fiyata alıcı bulması bekleniyor. Bunun yanı sıra, Morgan Fairchild, Anna Faris, Christina Applegate, Paul Rudd ve Bruce Willis gibi ünlü isimlerin diziye özel eşyaları da açık artırmada yer alacak.

DİZİYE DAİR SKANDALLAR DA AYRICA GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Bu arada, "Friends" dizisinde "Chandler Bing" karakteriyle tanınan Matthew Perry'nin beklenmedik ölümü Hollywood'da büyük yankı uyandırdı. 28 Ekim'de Malibu'daki evinde, jakuzide ölü bulunan 54 yaşındaki oyuncunun, "ketaminin akut etkileri" nedeniyle yaşamını yitirdiği bildirildi. Perry'nin ölümünün kaza olarak nitelendirildiği olayda, Los Angeles polisi geniş kapsamlı bir soruşturma başlattı.

Perry'nin ölümüyle bağlantılı olarak, ikisi doktor ve biri oyuncunun kişisel asistanı olmak üzere beş kişi tutuklandı. Sanıklardan üçü uyuşturucu suçlamalarını kabul ederken, "Ketamin Kraliçesi" olarak bilinen bir kadın ve bir doktor da tutuklananlar arasında yer aldı. Soruşturmanın devam eden aşamalarında ortaya çıkan yeni belgelere göre, Perry'nin asistanı Kenneth Iwamasa'ya son sözlerinin "Bana yüksek bir dozda ketamin ver" olduğu iddia edildi.