Kabin memuru valizin üzerindeki etiket hakkında herkesi uyardı!

Kabin memuru valizin üzerindeki etiket hakkında herkesi uyardı!
Kabin memuru, güvenlik önlemi olarak valizin üzerindeki etiket hakkında tüm yolcuları uyardı.

Seyahate çıkarken güvenlik herkesin önceliği olması gerekiyor. Bu nedenle, kabin görevlileri sık sık önemli hatırlatmalar yaparlar. Güvenliğimiz için onların yönlendirmelerini takip etmek büyük önem taşıyor.

Kabin görevlileri, zaman zaman bu hayati uyarıları sosyal medya aracılığıyla da paylaşabiliyor, hatta videolu içerikler sunuyor. Örneğin, onlardan biri de bagaj etiketleri hakkında bir bilgilendirme yaparak bu konuda farkındalık yarattı.

s-18ca49e8f66fdab84d5a33dace75c24076cdb4bc.jpg

VALİZDEKİ İSİM ETİKETİNİ BÖYLE KULLANIN

Kabin görevlisi, hava yolu yolcularına bagaj etiketleriyle ilgili kritik bir güvenlik tavsiyesinde bulundu. Seyahatin güvenliği için bu uyarıyı mutlaka göz önünde bulundurmalısınız.

Videolu bir açıklamada, kişisel bilgilerinizi korumak için valiz etiketlerinin görünmeyen bir şekilde çevrilmesi gerektiğini vurguladı.

s-d86ce83a00e60efd70d3e07b7d24ff319e7bc75c.jpg

Memur, etiketlerin yalnızca bagaj kaybı durumunda yararlı olduğunu vurguluyor ve yolculara, tanımadıkları kişilerin etiketlerdeki kişisel bilgilerini görmesini önlemek amacıyla basit bir önlem almalarını tavsiye ediyor.

Bu uygulama sayesinde yolcuların güvenliği artırılırken, özellikle yoğun seyahat zamanlarında oluşabilecek riskler de en aza indirgenmiş oluyor.