Korku filmi değil gerçek: 4 metrelik piton kadına saldırdı!

Korku filmi değil gerçek: 4 metrelik piton kadına saldırdı!
Tayland'ta 64 yaşındaki Arrom Arunroj isimli bir kadın pitonun saldırısına uğradı.

64 yaşındaki Arrom Arunroj adındaki iki çocuk annesi bir kadın, Tayland'daki evinde 4 metre uzunluğundaki bir pitonun saldırısına maruz kaldı.

Kadın, mutfakta bulaşık yıkarken dev yılanın aniden saldırmasıyla büyük bir panik yaşadı. Çaresizlik içinde mutfak zeminine düşen kadının, piton tarafından her geçen saniye daha fazla sıkıldığı görüldü.

Korku dolu anlar! Evinin mutfağında 4 metrelik pitonun saldırısına uğradı... Belinden kavrayıp saatlerce ısırdı... "Hayatımda hiç bu kadar korkmamıştım"

Yardım çığlıklarının komşusu tarafından duyulmasının ardından yetkililer olay yerine intikal etti. Bu sırada Arunroj, tam dört saattir pitonun sıkı pençelerinden kurtulmaya çalışıyordu. Sonunda kurtarılan Arunroj, acil müdahale için hastaneye götürüldü.

3

"EMİNİM Kİ ÖLMEMİ BEKLİYORDU"

Yaşadığı kabus dolu anları anlatan Arunroj, "Yılan beni ısırana kadar onu fark etmedim. Aşağı baktığımda bacağımın etrafına dolandığını gördüm. Pitonun beni öldüreceğinden korktum, bu yüzden yoldan geçen biri duyana kadar tüm gücümle bağırdım. Hayatımda hiç bu kadar korkmamıştım.Yılan beni bırakmıyordu. Eminim ki ölmemi bekliyordu, böylece beni yiyebilirdi. Bu yüzden sadece dua ettim ve hayatta kalmak için elimden geleni yaptım" dedi.