Tiyatro keyfi KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda devam ediyor

Tiyatro keyfi KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda devam ediyor
Pek çok tiyatronun tatilde olduğu yaz aylarında İstanbul'da tiyatro keyfi hız kesmeden devam ediyor. KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu'nda Cem Davran'lı, Mert Fırat'lı, Şevket Çoruh'lu özel tiyatro oyunları Ağustos ayında seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Yaz aylarında Devlet ve Şehir Tiyatroları ve benzeri ödenekli tiyatroların perde kapatmasıyla tiyatroların çoğu tatil sürecine giriyor olsa da bazı ekipler, özellikle özel tiyatrolar yaz aylarında da sahne almaya devam ediyor. Bu süreçte yeni sezon öncesinde yeni oyunlarına ya da halihazırda sürdürdükleri oyunlarına hazırlanan ekipler bu tatil sürecini yine sanatla geçiriyor.

mf.jpg

İstanbul’un gözde sanat alanlarından biri olan KüçükÇiftlik Park’ta bu yaz tiyatro esintisi devam edecek. Pek çok nitelikli özel tiyatro oyunlarıyla oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Cem Davran, Mert Fırat, Şevket Çoruh gibi isimlerin yer aldığı oyunlar sanat severlerle buluşmaya hazırlanıyor.

sc1.jpg

Ağustos ayında KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda sahne alacak ekipler, oyunları ve oyun tarihleri şöyle:

Tarih

Oyun

Ekip

7 Ağustos Çarşamba

Üçü Bir Arada

Davran Tiyatrosu

15 Ağustos Perşembe

Eksik

Kadar Yapım

21 Ağustos Çarşamba

Herkes Kocama Benziyor

Temsili Sahne

22 Ağustos Perşembe

Yan Dünya

kumbaracı50

23 Ağustos Cuma

Bir Baba Hamlet

Baba Sahne

25 Ağustos Pazar

Güzel Son

Semaver Kumpanya

29 Ağustos Perşembe

Joseph K.

DasDas

cd1.jpg

Mey | Diageo kurumsal desteği ve URU organizasyonuyla düzenlenen Bahçe Tiyatrosu’nda 19.30’da kapılar açılacak olup oyunlar 21.00’da başlayacak. Oyunların biletleri Mobilet internet sitesinden ve KüçükÇiftlik Park gişesinden alınabilecek.