Ünlü kahve zincirinde yeni dönem: ikincisi artık ücretsiz oldu

Ünlü kahve zincirinde yeni dönem: ikincisi artık ücretsiz oldu
Starbucks, Türkiye'deki mağazalarında “Yeniden Dolum” kampanyasını başlattı. Bu uygulama ile müşteriler, 2 saat içinde ikinci içeceği ücretsiz alabilecek.

Starbucks, Türkiye genelindeki tüm mağazalarında müşterilerine özel “Yeniden Dolum” adlı yeni bir uygulama başlattı. Bu uygulama sayesinde, Starbucks Mobil Uygulaması üzerinden sıcak veya soğuk filtre kahve ya da Türk çayı sipariş eden misafirler, içeceklerini aldıkları mağazadan 2 saat içinde bir kez daha tall boy ölçüsünde ücretsiz olarak alabilecekler.

2. İÇECEK ÜCRETSİZ

66a8e35d802c3970-w1200xh1696.webp

Yeni kampanya, filtre kahve ve çay tutkunlarına, mağazalarda uzun saatler geçiren öğrencilere ve gün boyu toplantılarda bulunan çalışanlara ideal bir fırsat sunuyor. Starbucks Mobil Uygulaması ya da Starbucks Kart ile ödeme yapan müşteriler, ilk içeceklerini tüketmelerinin ardından 30 dakika bekledikten sonra, aynı mağazadan ikinci içeceklerini ücretsiz olarak alabilecekler.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ ARTIRMAK HEDEFLENİYOR

“Yeniden Dolum” uygulaması, Starbucks’ın müşteri memnuniyetini artırma hedefi doğrultusunda sunuluyor. Starbucks, bu kampanya ile kahve ve çay severlere daha keyifli ve sosyal bir deneyim sunmayı amaçlıyor.