Yeni Sezon Moda Trendleri

Yeni Sezon Moda Trendleri
Moda, herkese göre değişkenlik gösteren büyük bir dünya. Her sezon dünya genelinde moda olan trendler ilgilisi için bir hayli önemli olabiliyor. Peki, yeni sezon moda trendleri neler? Detaylar haberimizde…

YENİ SEZON MODA TRENDLERİ

modaaaa.png

Moda nedir sorusunun yanıtı, her kişi için değişkenlik gösterse de genel itibarla herkesin kendine yakıştırdığı her neyse o, o kişi için modadır görüşü baskındır. Peki, gerçekten böyle midir? İşin uzmanları, otoriteleri, dünyanın saygın modacıları, moda sektörünün duayenleri ve modayı yakından takip edenler bu konu hakkında birbirinden farklı görüşlere sahip. Görünen o ki bu tartışma uzun yıllardır da devam edeceğe benziyor.

Peki, yeni sezon moda trendlerinde eksende neler yer alıyor? 2024 yılı için dikkat çeken, öne çıkan moda trendlerini maddeler halinde sıraladık:

1 – Renkler ve Desenler: Neon ve canlı parlak renkler bu yıla damgasını vurdu. Turuncu, fuşya gibi renkler eksende yer alıyorken, doğal tonlardan bej, kahverengi, zeytin yeşili de dikkat çekiyor. Yanı sıra gümüş, altın tonları gibi metalik renkler ve ince zarif çiçek motifleri 2024’te bir hayli tercih edilen renk ve desenlerden.

2 – Kumaş ve Dokular: Şeffaf kumaşlar, Kadife ve saten kumaşlar pek fazla tercih edilen kumaş türleri olarak dikkat çekiyor. Yanı sıra örgü ve trikolar da revaçta.

moda3.png

3 – Stil ve Kesimler: Oversize kesimlerin 2024 yılında sıkça görüldüğü bir gerçek. Pileli etekler, yüksek bel pantolonlar da tercih edilen stil ve kesimlerden.

4 – Aksesuarlar: Büyük çantaların, platform ayakkabıların, fötr şapkaların tercih edilen aksesuarlardan olduğu söyleniyor.

5 – Sürdürebilir Moda: Minimalizm, geri dönüştürülmüş malzemeler de 2024’ün moda trendlerinden.