Yolda yürürken çukura düşen kadın 8 gündür bulunamıyor!

Yolda yürürken çukura düşen kadın 8 gündür bulunamıyor!
Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da 48 yaşındaki Vijaya Lakshmi kaldırımda yürüdüğü sırada derin bir çukura düşmesi sonrasında 8 gündür bulunamadı.

Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da ilginç bir olay meydana geldi. Ailesiyle birlikte Hindistan'dan Malezya'ya giden 48 yaşındaki bir kadın tapınağa gittiği sırada yolda derin bir çukura düşmesi sonucu bir haftadır bulunamadı.

Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da kaldırımda yürürken birdenbire açılan 8 metrelik bir çukura düşen 48 yaşındaki Vijaya Lakshmi'yi arama kurtarma çalışmalarının bir haftadır devam ettiği öğrenildi.

Talihsiz kadını kurtarmak isteyen dalgıçların kanalizasyon sistemininde güçlü su akıntılarıyla karşı kaşıya kalmaları nedeniyle zorlandıkları bildirildi.

BBC'nin haberine göre, bir haftayı aşkın süredir devam eden çalışmalarda yaklaşık 110 kişiden oluşan profesyonel bir ekip yer alıyor.

TALİHSİZ KADINDAN GERİYE BİR ÇİFT TERLİK BULUNABİLDİ!

Departman direktörü Nor Hisham Mohammad'ın biri itfaiye görevlisi, diğeri kanalizasyon çalışanı olan dalgıçların girdikleri alan dar olduğu için 'düz bir şekilde yatmak' zorunda kaldığını anlattığı öğrenildi.

Dün konuyla ilgili basına açıklamada bulunan Mohammad, burada bulunan sert atık ve kalıntıların 'beton gibi' olduğunu, bunları kırmanın 'imkansız ve son derece zor' olduğunu söyledi. Mohammad, "Onları sekiz kişinin yardımıyla ipler kullanarak çekmeye çalışsak da başarısız olduk" açıklamasında bulundu. Şu ana kadar yürütülen arama çalışmalarında sadece ilk 17 saat içinde bir çift terlik bulunabildi.

AİLESİYLE HİNDİSTAN'IN ANDRA PRADEŞ EYALETİNDEN GELMİŞTİ!

Kaldırımda açılan çukura düşen Vijaya Lakshmi Gali, Hindistan'ın Andra Pradeş eyaletindendi ve olay sırasında ailesiyle birlikte yakınlardaki bir tapınağa gidiyordu. Olaydan kısa bir süre sonra iş makineleriyle çukurun etrafında kazı yapıldı; arama-kurtarma çalışmalarında köpekler ve robotik kameralar da kullanıldı.

Kanalizasyonda aramayı zorlaştıran kalıntıların insanların atıkları, tekerlekler, saç, kullanılmış ve taşlaşmış yemeklik yağ gibi maddelerden oluştuğu bilgisi verildi. Arama çalışmaları sekiz gündür devam ederken, olayın yaşandığı noktanın etrafında güvenlik kordonu oluşturuldu. Malezya hükümeti de arama-kurtarma çalışmaları devam ederken Gali'nin ailesinin vizesini bir ay uzattı.