19 yaşındaki Filistinli fenomen İsrail'in hava saldırısında hayatını kaybetti!

19 yaşındaki Filistinli fenomen İsrail'in hava saldırısında hayatını kaybetti!
Gazze’de çadırda yaşayan içerik üreticisi Medo Halimi, İsrail’in Han Yunus kentine düzenlediği hava saldırısında hayatını kaybetti. Arkadaşı Talal Murad, Medo’nun anısına yaptığı paylaşımlarda “En yakın arkadaşım Medo kollarımda öldü.” dedi.

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları devam ediyor. Saldırılar sırasında sosyal medya fenomeni olan Muhammed Halimi 'Medo' (19), İsrail'in hava saldırısı sonucunda hayatını kaybetti. Sosyal medya mecralarında Halimi için binlerce gönderi yayınlandı.

SOSYAL MEDYADA BİNLERCE MESAJ YAYINLANDI

Gazze'de çadırda ve çatışmalarla geçen günlük hayatını sosyal medyada paylaşan Filistinli sosyal medya içerik üreticisi 19 yaşındaki Muhammed ‘Medo’ Halimi, İsrail’in hava saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Sosyal medyada Halimi anısına binlerce mesaj paylaşıldı.

'HAYATTA KALACAĞIZ'

Saldırıdan yaralı olarak kurtulan ve Medo ile birçok anı biriktiren arkadaşı Talal Murad, acı dolu veda mesajında "En yakın arkadaşım Medo kollarımda öldü. Her şeyi birlikte yaptık, ama ne yazık ki birlikte ölmedik" dedi. Medo’nun ölüm haberinin ardından sosyal medyada binlerce takipçisi anısına mesajlar paylaştı. Haziran ayında verdikleri röportajda, "Ne olursa olsun hayatta kalacağız ve yaşayacağız" diyen Medo ve Talal’ın bu sözleri, şimdi daha anlamlı bir hal aldı.