42 kişinin katili polisin elinden kaçtı, cesetlerin yeri rüyalarda göründü

42 kişinin katili polisin elinden kaçtı, cesetlerin yeri rüyalarda göründü
Kenya'da kan donduran 42 cinayet gerçekleştiren katil, polisin elindeyken kaçtı.

Kenya'da 42 kişinin öldürülmesiyle suçlanan bir adam, polis gözetiminden kaçarak ortadan kayboldu. 42 kişinin öldürüldüğünü itiraf eden şüpheli Collins Jumaisi Khalusha, polis gözetiminde tutulduğu sırada firar etti. Eritre Ceza Soruşturma Müdürlüğü Başkanı Mohamed Amin, Khalusha'nın, ülkelerde yasa dışı bulunduğunu ve 12 Eritreli mahkumla birlikte kaçtığını belirtti.

Olayın ardından, geçici Emniyet Genel Müfettişi Gilbert Masengeli, olayda ihmali olan sekiz polis memurunun disiplin cezası aldığını duyurdu. Masengeli, "Bu konuda ayrıntılı bir soruşturma yürütüyoruz" dedi.

Polis raporlarına göre, şüpheliler hücredeki tel örgüyü keserek ve çevre duvarını aşarak salı sabahının erken saatlerinden kaçmayı başardı. Kaçış olayı, kahvaltının getirildiği sırada fark edildi.

RÜYALARINDA GÖRDÜKLERİNİ SÖYLEDİKLERİ CESETLER ORADAN ÇIKTI!

Polis, Temmuz ayında ölenlerin, kayıp bir kadının yakınlarının rüyalarında kadınların bir taş ocağında arama yapmalarını söylediğini ifade etmelerinin ardından bulunduğunu açıklamıştı. Ailenin yerel bir dalgıçtan yardım istemesi üzerine dalgıç, çuvallara sarılı cesetleri bulundu. DNA testleri sonucu altı ceset tespit edilirken, bazı vücut parçalarının kimlik tespitine dayanıklı durumda.