Almanya'da otel çöktü, ölü ve yaralılar var!

Almanya'da otel çöktü, ölü ve yaralılar var!
Almanya'nın Rheinland-Pfalz eyaletine bağlı Kröv kasabasında Moselle Nehri'ne yakın bir otel çöktü. İlk belirlemelere göre 4 kişi kurtarıldı, 2 kişinin cesedine ulaşıldı.

Almanya'da Moselle kıyısındaki Kröv'de bir otelin kısmen çökmesinin ardından büyük bir dehşet yaşandı. Enkazdan 4 kişi kurtarıldı, 2'si ölü bulundu.


Moselle'nin Kröv kasabasında bir otel kısmen çöktü, acil servis yetkilileri dört kişiyi enkazdan kurtardı. Kurtarılanlar arasında iki yaşında bir çocuk, iki kadın ve bir erkek var.

Acil servis yetkilileri düzenlediği basın toplantısında, yaralıların yalnızca hafif yaralandığını söyledi.

Edinilen bilgiye göre kazada 2 kişi hayatını kaybetti.

almanya1.webp

Bernkastel-Wittlich bölgesinin teknik operasyon yönetimi sözcüsü Gregor Zehe şunları söyledi: "Kurtarma inanılmaz derecede zor."

POLİS: SON DERECE ZORLU BİR OPERASYON

Kurtarma ekipleri enkaz altında kalan üç kişiyle temas halinde olduklarını söyledi. Bernkastel-Wittlich bölgesi yangın ve afet kontrol müfettişi Jörg Teusch, muhtemelen ağır yaralanmış olduklarını söyleyerek onların kurtarılmasının zor olduğunu ifade etti.

Polise göre Rhineland-Pfalz'daki Traben-Trarbach belediyesindeki binanın bir katı saat 23.00 sıralarında çöktü. O sırada evde 14 kişi vardı, bunlardan 5'i yara almadan kurtuldu. Çevredeki 31 sak tahliye edildi.

Kaza yerinden çekilen görüntülerde çok katlı yarı ahşap binanın bazı bölümlerinin çöktüğü görüldü.