Cenaze evine girdi, içinde ceset olan tabutu çaldı

Cenaze evine girdi, içinde ceset olan tabutu çaldı
Las Vegas’ta duyulmamış bir olay yaşandı. Gece yarısı 47 yaşındaki Patricia Sierra, Affordable Cremation & Burial Service isimli bir cenaze evine zorla girerek tabutu ve içindeki cesedi çaldı.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, Sierra’nın cenaze evinin camını kırarak içeri girdiği ve bir tabutu dışarı çıkardığı görüldü.

c2.webp

Sabahın erken saatlerinde, cenazeyi yerde bulan bir kişinin ihbarıyla polis olay yerine intikal etti. Yapılan incelemede, tabutun ve cenazenin bir gün önce düzenlenen bir törene ait olduğu belirlendi. Polis, birkaç gün süren bir arama sonucunda Sierra’yı yakalamayı başardı.

c1.webp

İfadesinde, olay gecesi altı bira içtiğini ve ne yaptığını hatırlamadığını söyleyen Sierra, madde bağımlılığı sorunu olduğunu ve geçmişte de hırsızlık suçlarına karıştığını itiraf etti. Olay sırasında kullandığı kırmızı BMX bisikleti de güvenlik kameralarında tespit edildi.

c3.webp

Sierra, hırsızlık ve insan kalıntılarını rahatsız etme suçlamalarıyla yargılanacak. Kefalet bedeli 11 bin dolar olarak belirlenen Sierra, 18 Eylül'de mahkemeye çıkacak. Bu sıra dışı olay, Las Vegas halkını derinden etkiledi ve cenaze evlerinin güvenlik önlemlerinin yetersizliği konusundaki endişeleri artırdı.