Çığlık atmasın diye genç kadının dilini kesti: Cesedin parçaları hala aranıyor!

Çığlık atmasın diye genç kadının dilini kesti: Cesedin parçaları hala aranıyor!
Rus öğretim görevlisi genç kadın tanıştığı adam tarafından vahşice öldürüldü. Cesedi sığ bir mezada çıplak ve parçalanmış vaziyette bulundu. Dili ve boğazı kesilmişti.

Rus öğretim görevlisi Zaliya Shamigulova; Afrika ülkesi Mauritius'ta tatile gitmişti. Popüler arkadaşlık uygulaması Tinder üzerinden tanıştığı erkek tarafından dehşeti yaşadı. Zaliya Shamigulova'nın otopsi raporunda göğsünde birden çok yara olduğu belirtildi.

CESEDİN PARÇALARI ARANIYOR

ekran-goruntusu-20240829-151547jpg-2s0mehews0edrcfukx0hgw.jpg

Genç kadın sığ bir mezar içinde çırıl çıplak ve şparçalanmış halde bulundu. Boğazı ve dili kesilip parçalanmıştı. Rus basınında yer alan habere göre şüpheli 29 yaşındaki Mauritiuslu bir mühendis olan Puryavirsingh Sundur'du. Güvenlik güçlerine cinayeti nasıl işlediğini anlatan şüpheli cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediğini itiraf etti. Yerel medya genç kadınının vücut parçalarını aramaya devam ediyor.

SON OLARAK ARABAYA BİNDİĞİ GÖRÜLDÜ

ekran-goruntusu-20240829-151458jpg-wyt2xcmcnu-ybkbpkzuqga.jpg

Şüphelinin, Mauritius'un La Marie bölgesindeki bir mezara Shamigulova'nın cesedini götürdüğü bilgisi alındı. Arabasında genç kadının kanının bulunmasının ardından cinayeti itiraf eden şüpheli, Shamigulova'nın kendisine sadakatsiz olduğunu öne sürdü. Shamigulova, 2014 Kış Olimpiyatları'nda meşale taşıyıcısı olarak görev yapmıştı ve son olarak beyaz ve mavi bir elbise giyerken bir arabaya bindiği görüntülerle görülmüştü.

1 EYLÜL'DE SEYAHAT EDECEKTİ

ekran-goruntusu-20240829-151651jpg-5wlc6l7ajkm-uv8-9occyg.jpg

Genç kadının seyahat arkadaşı, Shamigulova'nın kaybolduğunu bildirdi ve Rusya'daki akrabaları, kendisinden 'iletişime geçmemelerini' isteyen mesajlar aldıklarını açıkladı. Shamigulova'nın 1 Eylül'de Madagaskar'a gitmesi planlanıyordu ve soruşturma devam ediyor.