Hamburg'da feci trafik kazasında şüpheliler Türkiye'ye kaçmış olabilir!

Hamburg'da feci trafik kazasında şüpheliler Türkiye'ye kaçmış olabilir!
Hamburg’un Schiffbeker Weg bölgesinde hafta başında meydana gelen trajik trafik kazasında, iki yaşındaki Mirza hayatını kaybetti. Kazanın ardından Hamburg polisi, olayla ilgili bilgi sahibi olan tanıkları polise yardım etmeleri yönünde uyardı.

Hamburg'un Billstedt semtinde meydana gelen trajik trafik kazasında, bir Tesla ve Mercedes marka araç, Ford marka bir otomobile çarptı. Kazada, 40 yaşındaki kadın sürücü ve iki yaşındaki ikiz çocuklar ağır yaralandı. Olayın dramatik anlarından biri, çocuklardan birinin sağlık ekipleri tarafından kaza yerinde hayata döndürülmeye çalışılması oldu ancak ne yazık ki, polis tarafından yapılan açıklamada; çocuklardan birinin hastanede yaşam mücadelesini kaybettiği belirtildi.

ŞÜPHELİLERİN TÜRKİYE'YE KAÇTIĞI İDDİASI...

hhh.png

Polis raporlarına göre, kazaya karışan Tesla ve Mercedes sürücülerinin yasadışı bir yarış yaparken ve uyuşturucu etkisi altında oldukları şüphesiyle tutuklandığı ifade ediliyor. Araç kamerası görüntüleri, her iki aracın da 50 km/s hız sınırını 150 km/s'nin üzerinde aştığını gösterdi. NDR'in haberine göre, kazaya karışan sürücülerden birinin olay sonrası Türkiye'ye kaçmaya çalıştığı iddiaları gündeme gelmişken, bu bilgi henüz resmi olarak doğrulanmış değil.

Yetkililer, kazanın tanıklarının ve olayla ilgili bilgisi olanların 040 4286-56789 numaralı ihbar hattına başvurmalarını veya en yakın polis merkezine gitmelerini söylüyor. Olayla ilgili herhangi bir bilgiye sahip olanların katkısı büyük önem taşıyor.