Kamala Harris'in seçim kampanyasına Beyoncé desteği

Kamala Harris'in seçim kampanyasına Beyoncé desteği
Kamala Harris ilk seçim reklamını yayınladı. Raklamda Harris'e Beyoncé'nin "Freedom" şarkısı eşlik ediyor. Şarkıcı Beonce Harris'e parçayı kullanma izni verdi.

Demokratların başkan adayı Kamala Harris ilk kampanya reklamını yayınladı. Yaklaşık bir buçuk dakika uzunluğundaki klibe, Harris'in seçim kampanyası etkinliklerinde de çalınan ABD'li süperstar Beyoncé'nin "Freedom" şarkısı eşlik ediyor. ABD Başkan Yardımcısı videoda "Bu seçimde her birimiz nasıl bir ülkede yaşamak istediğimiz sorusuyla karşı karşıyayız" diyor.

Harris sözlerine şunları ekledi. "Kaos, korku ve nefret ülkesi olmamız gerektiğini düşünen insanlar var ama biz farklı bir şey seçiyoruz. Biz özgürlüğü seçiyoruz.” 59 yaşındaki Harris, "İnsanların kendi bedenleri hakkında karar verme özgürlüğü ve silahlı şiddete karşı güvenlik içinde yaşama özgürlüğü var." dedi. Harris ülkedeki yoksulluğa da vurgu yaparak, "Hiçbir çocuğun yoksulluk içinde yaşamadığı, hepimizin sağlık bakımını karşılayabildiği ve kimsenin hukukun üstünde olmadığı bir geleceği seçiyoruz." dedi.