Kaplan, bakıcısını parçaladı!

Kaplan, bakıcısını parçaladı!
Avustralya'nın Gold Coast kentindeki popüler bir eğlence parkında bir kaplan, bakıcısını parçaladı ve deneyimli çalışan, kolunda "ciddi kesikler ve delici yaralar" ile hastaneye kaldırıldı.

Avusturya'da vahim bir olay yaşandı.

Queensland Ambulans Hizmetleri'ne göre, kimliği açıklanmayan bakıcı, kaplan tarafından kolundan ağır şekilde yaralandı. Saldırı, sabah saat 8 sularında gerçekleşti ve park görevlileri, olay yerine sağlık ekipleri ulaşana kadar kaplanı kontrol altına aldı.

Queensland Ambulans Hizmetleri Bölge Müdürü Justin Payne, bakımcının kolunda derin kesikler ve hassas yaralar olduğunu belirterek, "Neyse ki, ilk yardım ekipleri olay yerinde hızlı müdahale ederek kanamayı kontrol etmeyi başardılar" dedi. Payne, yaralı bakıcının şu anda Gold Coast Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altında olduğu ve durumunun stabil olduğu kaydetti.

Eğlence merkezi Dreamworld yönetimi konuya dair bir açıklama yaparak, yaralanan ekip üyelerine gerekli desteğin sağladığını vurgulandı. Kaplanın durumu hakkında ise henüz net bir açıklama yapılmadı.

Olayın ardından parkın kapıları halka kapatılmadı. Eğlence merkezindeki dokuz Bengal ve Sumatra kaplanını ziyaretçilere sunulmaya devam etti.

BU, İLK KAPLAN SALDIRISI DEĞİL!

Bu olay, Dreamworld'de bir kaplanın personelinin yaraladığı ilk vaka değil. 2011 yılında Keto isimli 160 kiloluk bir Bengal kaplanı, iki farklı olayda iki bakıcıya saldırarak parkta benzer bir endişe yaratmıştı.