Kocası tarafından ıssız bir ormanda ağaca zincire vurulan kadın son anda kurtarıldı

Kocası tarafından ıssız bir ormanda ağaca zincire vurulan kadın son anda kurtarıldı
Hindistan'da açlıktan ölmek üzere olan ve bir ağaca zincirlenmiş halde bulunan ABD'li kadın dehşeti yaşadı...

Hindistan'ın batısındaki Maharaştra eyaletindeki bir ormanda bir ağaca zincirlenmiş halde bulunan Amerikalı bir kadının "çığlık atması" hayatını kurtardı.

50 yaşındaki Lalita Kayi, bir hafta önce Sindhudurg bölgesinin yoğun ormanlarında çobanların yardım çığlıklarını duyması üzerine bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis zinciri kesip kadını kurtardı.

Tamamen zayıflamış görünen Lalita Kayi hastaneye kaldırılıp tedavi altına alındı. Polisin konuya ilişkin çalışmaları devam ediyor.

"KOCAM BENİ ZİNCİRE VURDU!"

zincirevurulankadin.webp

Amerikalı kadın polise verdiği yazılı ifadede, kocasının kendisini "zincirlediğini ve ormanda aç ve susuz bir şekilde ölüme terk ettiğini" ileri sürdü.

Polis, kadının kendilerine verdiği bilgiler doğrultusunda Tamil Nadu eyaletinin güneyindeki kocasını arama çalışmaları başlattı ancak Kayı'nın kurtarılmasının üzerinden yedi gün geçmesine rağmen, hala pek çok cevapsız sorunun olduğu Hindistan basınında yer aldı.

"KADIN ÇIĞLIĞI DUYDUM"

Geçtiğimiz cumartesi günü kadını bulan çoban Pandurang Gawkar, BBC Marathi'ye yaptığı açıklamada, sığırlarını ormanda otlatmaya götürdüğünde "bir kadının yüksek sesle çığlık attığını" duyduğunu söyledi. Çoban yaptığı açıklamada, "Ses dağın yamacındaki ormandan geliyordu. Oraya gittiğimde bacaklarından birinin ağaca bağlı olduğunu gördüm. Bir hayvan gibi çığlık atıyordu. Diğer köylüleri ve yerel polisi aradım." dedi.

DOKTORU AÇIKLAMA YAPTI

Hastane başhekimi Dr. Sanghamitra Phule, BBC'ye yaptığı açıklamada kadının sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. Phule, "Şu anda sağlık durumu stabil, ilaç alıyor, yemek yiyor ve insanlarla etkileşim kuruyor. Bir şey istiyorsa bunu iletebiliyor." dedi.