Taylor Swift, Londra’daki saldırıda ölen çocukların ailelerine destek oldu

Taylor Swift, Londra’daki saldırıda ölen çocukların ailelerine destek oldu
Taylor Swift, Viyana'daki iptal edilen konserlerinin ardından Londra'daki konserinde bıçaklı saldırıda ölen çocukların ailelerine destek sundu. Sahnede olay hakkında yorum yapmayan Swift, kurbanların aileleriyle kişisel olarak iletişime geçti.

Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Taylor Swift, Londra’daki konseri sırasında, Viyana'daki terör tehdidi nedeniyle iptal edilen konserlerinin ardından büyük bir insani adım attı. Geçtiğimiz haftalarda Taylor Swift temalı bir dans kursunda bıçaklı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden üç çocuğun aileleriyle kişisel olarak iletişime geçti.

KURBANLARIN AİLELERİNE ULAŞTI

screen-shot-2024-02-28-at-12-40-18-pm.webp

Swift'in, Southport'ta bıçaklanarak ölen çocukların ailelerine destek sunduğu öğrenildi. The Sun'ın haberine göre, sahnede olay hakkında herhangi bir açıklama yapmamış olmasına rağmen Swift, kurbanların ailelerine bizzat ulaştı ve bu trajik olayın zihnini çok meşgul ettiğini belirtti. Daha önce sosyal medya hesaplarında yaşanan üzücü olayla ilgili derin üzüntüsünü ifade eden Swift, bu önemli hareketiyle de büyük takdir topladı.