Trump “Çok büyük bedel ödersiniz” diyerek tehdit etti

Trump “Çok büyük bedel ödersiniz” diyerek tehdit etti
ABD eski Başkanı Donald Trump, Cumhuriyetçi Parti adaylığını kabul ettiği konuşmada, ABD’li rehinleri serbest bırakmayan ülkelerin çok büyük bedeller ödeyeceğini kaydetti.

ABD eski Başkanı Donald Trump, Cumhuriyetçi Parti’nin adaylığını kabul ettiği konuşmasında, ABD’li rehineleri tutan ülkelerin, rehineleri serbest bırakmamaları halinde 'çok büyük bedel' ödeyeceğini ifade etti.

Trump, 7 Ekim'de yaşanan olayların kendi döneminde yaşanmayacağını ve 2020 seçimlerinin çalındığını ileterek, Biden'ın 'barış dolu bir dünya' devraldığını kaydetti. Yaptığı açıklamada Trump, "Tüm dünyaya söylüyorum: Rehinelerimizi geri istiyoruz ve ben göreve başlamadan önce geri dönmeliler, yoksa çok büyük bedel ödeyeceksiniz." ifadelerini kullandı.

Trump, yaptığı konuşmada hangi rehinlerden bahsettiğini belirtmedi. Dünya genelinde, Hamas’ın Gazze'de tuttuğu sekiz ABD’li de olmak üzere, rehin alınan 60'tan fazla ABD’li bulunuyor.

trump2.png

"EN UZUN KONGRE KONUŞMASI"

Trump’ın Pensilvanya eyaletinde gerçekleştirdiği mitingde, suikast girişimine uğramasının ardından yaptığı ilk konuşma olan bu konuşma, modern tarihin en uzun kongre konuşmalarından birine dönüştü ve yaklaşık 93 dakika devam etti.

Hamas'ın 7 Ekim'de İsrail’e düzenlediği saldırının kendi döneminde gerçekleşmeyeceğini tekrarlayan Trump, mevcut yönetimin neden olduğu bütün uluslararası krizleri çözeceğini vaat etti.