Trump, Fox News'un Harris ile tartışma planını kabul etti

Trump, Fox News'un Harris ile tartışma planını kabul etti
ABD Başkanlık seçimlerine sayılı günler kala Donald Trump ve Kamala Harris yarışı kızışıyor. İkili kozlarını, Fox News'un naklen yayınında paylaşacak. Beklenen kapışmanın muhtemel tarihi: 8 Kasım 2024

Trump, Fox News'un Harris ile canlı yayında kozlarını paylaşma planını kabul etti. Donald Trump, ABD'li televizyon kanalı Fox News'un 4 Eylül'de Başkan Yardımcısı Kamala Harris ile tartışma teklifini kabul ettiğini duyurdu.


Eski başkan ile mevcut başkan Joe Biden arasında 10 Eylül'de rakip kanal ABC News'de bir tartışma düzenlenmesi planlanmıştı ancak Biden'ın daha sonra adaylıktan çekildiğini deklare etmesinin ardından bu plan gerçekleşemeyeceği için bozulmuştu. Biden yerine Trump'a karşı aday olan Harris, Biden'ın yerine tartışmaya katılmayı kabul etti.

YÜZ YÜZE KOZLARIN PAYLAŞILACAĞI TARİH: 8 KASIM 2024 - YER: MUHTEMELEN PENSİLVANYA

foxnews.jpg

Harris'in cuma günü resmen Demokrat aday olarak seçilmesinin ardından, iki aday 8 Kasım'da başkanlık için karşı karşıya gelecek. Fox News'daki tartışma gerçekleşirse, bu seçim döngüsünün ikinci başkanlık tartışması olacak ve Harris ile Trump arasındaki ilk tartışma olacak.


Tartışmanın Pensilvanya'da henüz kararlaştırılmamış bir yerde gerçekleşmesi planlanıyor.