Tuvaletini yapan adama 5 metrelik piton saldırdı

Tuvaletini yapan adama 5 metrelik piton saldırdı
Hindistan’ın Jabalpur kentinde, 5 metre uzunluğundaki bir piton, ormanda tuvaletini yapmakta olan bir adamın boynuna sarılarak nefesini kesti. Köylüler, yılanı çeşitli kesici aletlerle öldürerek adamı kurtardı.

Hindistan’ın Madya Pradeş eyaletinin Jabalpur kentine bağlı Kalyanpur köyünde, ormanlık alanda tuvaletini yapmak üzere giden bir adam korkunç bir piton saldırısına uğradı. Yaklaşık 5 metre uzunluğundaki dev piton, adamın boynuna dolanarak nefesini kesti. Ölüm tehlikesiyle karşı karşıya kalan adam, yılanın ağzını tutarak yardım çığlıkları attı.

KÖYLÜLER YARDIMA KOŞTU

640xauto-17.webp

Köyden geçmekte olan köylüler, adamın yardım çığlıklarını duyduktan sonra hızla olay yerine koştu. Piton, adamı sıkıca sararak boğmaya başlamıştı. Köylüler, pitonu balta, taş ve çeşitli kesici aletlerle saldırarak öldürdü ve adamı serbest bıraktı.

PİTONUN ÖLÜMÜ HAKKINDA YASAL İŞLEM YAPILMAYACAK

640xauto-18.webp

Orman korucusu Mahesh Chandra Kushwaha, adamın nefes almakta zorlandığını ve bu tür durumlarda pitonu öldüren kişilere yasal işlem yapılmadığını belirtti. Olayın görüntüleri sosyal medyada geniş yankı uyandırarak birçok kişi tarafından izlendi.