Yaralı asker kendini vurmak isterken görüntülendi

Rusya-Ukrayna savaşında her geçen gün dehşet görüntüler ve olaylar artarak devam ediyor. Bu kez yaralı bir Rusya askeri kendini öldürmeye çalışırken görüntülendi.

Savaşın nemenem bir olay olduğu, haklı ya da haksız olsun herkesin psikolojisini bozduğu, özellikle savaşa dahil olan askerlerin yaşadıkları travmalar dünyanın her yerinde her zaman trajik anların yaşanmasına sebebiyet veriyor.

Çocukların katledilmeleri, sivil ve suçsuz masum insanların hiç yere öldürülmeleri, yaşanan kıtlık, acziyet, trajedi, yoksunluk ve öfkenin esir aldığı politikacıların insani yetilerini yitirmesinin kısa adı olan "savaş" hiçbir zaman mantığı temsil etmemiştir.

Bu mantıksızlık içinde yaşanan tahribatlar da geri dönüşü olmayan ve/veya çok zor olan derin acıları beraberinde getiriyor.

Bu kez bu acı tabloda yer alan, bir Rusya askerinin kendini öldürme mücadelesi oldu. Fiziki olarak yaralı olan Rusya askerinin, belli ki psikolojik olarak da yaralı olması; kendi eliyle sonunu getirmeye çalışması dron görüntüsüne yansıdı.

Görüntüler, durumun vahametini ortaya koydu.