Türkiye Petrolleri Daire Başkanı ölü bulundu - Son dakika

Türkiye Petrolleri Daire Başkanı ölü bulundu - Son dakika
Türkiye Petrolleri Arama Daire Başkanı Mehmet Salih Bülent Sadioğlu, kaldığı otel odasında ölü bulundu.

Sadioğlu, kahvaltıya inmeyince arkadaşları şüphelenerek otel görevlilerinden yardım istedi. Odasının kapısı açılan Sadioğlu, yerde hareketsiz bir biçimde bulunurken ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Sadioğlu'nun hayatını kaybettiğini belirledi.

Sadioğlu'nun cansız bedeni otopsi işlemleri için Hakkari Devlet Hastanesi morguna sevk edilirken Bülent Sadioğlu ve arkadaşlarının otele dün giriş yaptığı ifade edildi.

BAKAN BAYRAKTAR AÇIKLAMA YAPTI

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Sadioğlu için taziye mesajı yayımladı. Sadioğlu'nun kalp krizi geçirdiğini söyleyen Bayraktar, “Türkiye Petrolleri Arama Daire Başkanımız Mehmet Salih Bülent Sadioğlu’nun geçirdiği kalp krizi sonucu vefatından dolayı derin bir üzüntü duydum.” ifadelerini kaydetti.

dhdhd.jpg

“ACI KAYBIMIZ”

Türkiye Petrolleri ise sosyal medya hesabından, “Acı Kaybımız. Ülkemize ve Ortaklığımıza kattığı değerlerle ismi daima gururla anılacak olan Arama Daire Başkanımız Sayın Mehmet Salih Bülent Sadioğlu’nun vefatının derin üzüntüsünü yaşıyoruz.” açıklamasını kaydetti.

ekran-alintisi.jpg