A Milli Kadın Voleybol Takım'ında kadro krizi!

A Milli Kadın Voleybol Takım'ında kadro krizi!
Fransa'da düzenlenen Paris Olimpiyat Oyunları'nda performans göstermek için gün sayan A Milli Kadın Voleybol Takım'ı kadrosuna Tuğba Şenoğlu yerine son anda İlkin Aydın'ın dahil edilmesi sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

27 Temmuz-11 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek Paris Olimpiyat Oyunları'nda mücadele edecek A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kadrosuna Tuğba Şenoğlu'nun yerine İlkin Aydın'ın dahil edilmesi tartışmalara neden oldu.

Sosyal medya üzerinden bu durum oldukça eleştirilirken olayın ardından İlkin Aydın'ın, Melissa Vargas hakkındaki düşüncelerini paylaştığı video gündeme geldi. Vargas hakkında açıklamalarda bulunan İlkin Aydın, takımında bir Kübalı değil Türk görmekten mutluluk duyacağını belirten ifadeler kullanmıştı. Aydın söylediği sözler üzerinden de eleştirilmekle birlikte Tuğba Şenoğlu'na haksızlık edildiği de konuşulanlar arasında yer aldı.

"TAKIMIMDA BİR KÜBALI DEĞİL, BİR TÜRK VATANDAŞI GÖRMEK BENİM DAHA ÇOK HOŞUMA GİDER”

İlkin Aydın sosyal medya üzerinden paylaşılan videoda, “El ele tutuşup İstiklal Marşı okuyabileceğim bir sporcu olması benim şahsi fikrim. Takımımda bir Kübalı değil, bir Türk vatandaşı görmek benim daha çok hoşuma gider” ifadelerini kullanmıştı.

Sosyal medyada sporseverler tarafından bu video üzerinden eleştiriye tutulan Aydın, pek çok tepki toplamıştı.