A Milli Takım'da sakatlık şoku! Semih Kılıçsoy kadrodan çıkarıldı!

A Milli Takım'da sakatlık şoku! Semih Kılıçsoy kadrodan çıkarıldı!
Beşiktaş'ın genç oyuncusu Semih Kılıçsoy, sakatlığı nedeniyle A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosundan çıkarıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, milli takım kampına katılan ancak sol kasık bölgesindeki rahatsızlık nedeniyle tedavi gören Semih Kılıçsoy'un muayene ve tetkikleri tamamlandı.

Semih ve Mustafa Erhan çıkarıldı! A Milli Futbol Takımı'nın kadrosunda değişiklik

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta 6 Eylül Cuma günü Galler ile deplasmanda karşılaşacak milli takımda, 19 yaşındaki forvet oyuncusu Kılıçsoy'un aday kadrodan çıkarılmasına ve tedavisinin kulübünde sürdürülmesine karar verildi.

Bu arada, Mustafa Hekimoğlu'nun da UEFA Avrupa 21 Yaş Altı Şampiyonası Elemeleri'nde İrlanda Cumhuriyeti ve San Marino'ya karşı mücadele edecek Ümit Milli Takımı'na dahil olduğu belirtildi.

Semih Kılıçsoy, sakatlığı nedeniyle A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosundan çıkarıldı

BİLGİLENDİRME YAPILDI

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki mücadelesine 6 Eylül'de deplasmandaki Galler müsabakasıyla başlayacak A Millî Takımımızın aday kadrosunda değişikliğe gidildi.

Sol kasığındaki zorlanma şikayetiyle A Millî Takım kampına katılan Semih Kılıçsoy'un bir süredir devam eden tedavisi kapsamında yapılan muayene ve tetkikleri tamamlandı. Semih'in sakatlığının A Millî Takımımızın Galler ve İzlanda maçları süresince tam olarak iyileşmeyeceği tespit edildiğinden, oyuncumuzun aday kadrodan çıkarılarak tedavisine kulübünde devam etmesi uygun bulundu.

Ayrıca, Mustafa Hekimoğlu da UEFA Avrupa U21 Şampiyonası Elemeleri'nde İrlanda Cumhuriyeti ve San Marino ile karşılaşacak Ümit Millî Takımımızın aday kadrosuna geçiş yaptı.