Acun Ilıcalı'dan orta saha müjdesi: Transferde 100 milyon euroluk detay!

Acun Ilıcalı'dan orta saha müjdesi: Transferde 100 milyon euroluk detay!
Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Ferdi Kadıoğlu transferi ve orta saha transferleriyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Sarı-Lacivertlilerin transfer gündemiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ferdi Kadıoğlu’nun olası transferine değinen Ilıcalı, Fred'in sakatlığının ardından gündeme gelen orta saha takviyesiyle ilgili çarpıcı bilgiler paylaştı. Kadıoğlu'nun ayrılması durumunda sol bek transferine gitme planlarının olduğunu belirten Ilıcalı, "Mourinho, Ferdi Kadıoğlu’nu beğeniyor. Eğer Ferdi kulübün menfaatlerine uygun bir sebeple ayrılacaksa, yerine bir oyuncu alacağız" dedi.

yastik-kilifi-30.png

"TATMİN EDECEK BİR ÇÖZÜM PEŞİNDEYİZ"

Orta saha transferinin kaçınılmaz olduğuna dikkat çeken Ilıcalı, "Fred’in sakatlığı nedeniyle orta sahada eksik bir durumda olduğumuz açık. Bir transfer yapmamız gerekli. Neden gecikiyoruz? En uygun oyuncuyu arıyoruz ve hepimizi tatmin edecek bir çözüm peşindeyiz" ifadelerini kullandı.

Yabancı oyuncu sınırına da değinen Ilıcalı, "Orta saha transferini bekleyip, durumu değerlendireceğiz. Teknik bir konu, 6 mı olacak, 6-8 mi olacak? Bu detayları düşünerek karar vereceğiz" şeklinde konuştu.

yastik-kilifi-31.png

"100 MİLYON EURO GELİR ELDE EDEBİLİRİZ"

Kadronun oluşumunda Ali Koç'un rolüne vurgu yapan Ilıcalı, "Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci gibi oyuncuları satışa sunsak 100 milyon euro gelir elde edebiliriz. Bu kadronun şekillenmesinde Ali Koç’un büyük etkisi var" sözlerini sarf etti.