Ali Koç bonservisine 5 milyon euro verdi: Arda Turan'a bedava teklif etti!

Ali Koç bonservisine 5 milyon euro verdi: Arda Turan'a bedava teklif etti!
29 Temmuz 2022'de Ali Koç'un bonservisine 5 milyon euro ödediği tecrübeli futbolcunun, Eyüpspor'a teklif edildiği öğrenildi. 30 yaşındaki oyuncu için Arda Turan'ın vereceği son karar bekleniyor.

Ağır sakatlıklar nedeniyle Fenerbahçe'de beklentileri karşılayamayan ve Ali Koç ile Jose Mourinho tarafından gözden çıkarılan Luan Peres için 5 kulüp sıraya girdi.

FENERBAHÇE LUAN PERES'İ GÖNDERMEK İSTİYOR

Brezilya basınına göre, 30 yaşındaki savunma oyuncusuyla ilgilenen kulüpler arasında Santos, Fenerbahçe'ye kiralama teklifinde bulundu. Gremio, Palmeiras ve Vasco de Gama gibi diğer Brezilya ekipleri de Peres ile ilgileniyor. Ayrıca, Peres’in adı Fransa’dan Brest ve Süper Lig'den Eyüpspor’la da anıldı.

ehliyet-9.png

Fenerbahçe, Luan Peres’i 2022 yazında Marsilya’dan 5 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna katmıştı. Ancak Peres, Fenerbahçe döneminde yaşadığı ağır sakatlıklar nedeniyle sadece 23 maçta oynayabilmiş ve 1 gol, 1 asist yapabilmişti. Brezilyalı oyuncunun Fenerbahçe ile sözleşmesi 2025 yılında sona erecek.

Fenerbahçe, daha önce Batshuayi, Bonucci, Crespo, Umut Nayir, Melih Bostan, Joao Pedro, Joshua King ve Emir Ortaya gibi oyuncularıyla yollarını ayırmıştı.