Ali Koç coşkuyla söyledi: Fenerbahçe’nin kutlamalarında büyük sürpriz!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe'nin kutlama etkinliklerinde şarkıcı Kıraç'la birlikte İzmir Marşı'nı coşkuyla seslendirdi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 9 Eylül'de gerçekleştirilen Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın 70. yıl dönümü etkinliğinde büyük bir heyecan yaşandı. Geceye katılan ünlü şarkıcı Kıraç, Ali Koç ile birlikte İzmir Marşı'nı seslendirdi.

1954 yılında kurulan ve önemli başarılara imza atan Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, bu özel dönüm noktasını Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlenen özel bir gala ile kutladı.

Etkinliğe Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, hem eski hem de yeni yönetim kurulu üyeleri, Fenerbahçe Medicana Voleybol Takımları'nın teknik ve idari kadroları ile oyuncuları, ayrıca Fenerbahçe'nin eski sporcuları da katıldı.

ali-koc1.webp

Ali Koç, geceye yaptığı konuşmada, "Kulübümüz kurulduğu günden bugüne, Cumhuriyetimizin hedefleri ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkeleri doğrultusunda, ülkesinin değerlerini sahiplenen, zeki, çevik ve ahlaklı sporcular yetiştirmeyi kendisine görev edinmiştir. İnşallah bu anlayışımız ilelebet devam edecektir" dedi.

Kutlamalar esnasında, ünlü şarkıcı Kıraç, İzmir Marşı'nı Ali Koç ile birlikte seslendirdi. 9 Eylül İzmir'in Kurtuluş Günü'nü anmak amacıyla düzenlenen bu özel performans, davetliler arasında büyük bir coşkuyla karşılandı. Konuklar, Ali Koç ve Kıraç’a ayakta alkışlarla destek verdi.

KIRAÇ O ANLARI PAYLAŞTI

Ali Koç bağıra bağıra söyledi! Fenerbahçe'nin kutlamalarında büyük sürpriz

Kıraç, sosyal medya hesabında o anları paylaşarak, "Sevgili başkanımız Ali Koç ile birlikte hem İzmir hem de Fenerbahçe için söyledik. Kadın voleybolumuzun 70. yıldönümünde Sarı Melekler de eşlik etti tabi ki. Teşekkürler Fenerbahçem..." ifadelerine yer verdi.