Ancelotti istedi Arda Güler yaptı! Süper Kupa töreninde dikkat çeken detay

Ancelotti istedi Arda Güler yaptı! Süper Kupa töreninde dikkat çeken detay
UEFA Süper Kupa maçında İspanyol ekibi Real Madrid İtalyan ekibi Atalanta'yı 2-0 yenerek sezona kupa ile başladı. Kupa töreninde Arda Güler ve Ancelotti'nin konuşması ise gündem oldu.

UEFA Süper Kupa'da karşı karşıya gelen Real Madrid ve Atalanta'nın mücadelesi, Polonya'nın Varşova Ulusal Stadyumu'nda gerçekleşti. Maçın ilk yarısı, her iki takımın da gol bulamamasıyla 0-0 sona erdi.

İkinci yarının başında Atalanta'nın etkili oyununa rağmen, Real Madrid karşılaşmayı 2-0 kazandı.

Kupa seramonisinin ardından İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti, Arda Güler'i bizzat yanına çağırdı. Arda Güler ile deneyimli teknik direktör arasındaki sohbet gözlerden kaçmadı.

bir-alt-baslik-ekleyin-1.png

CARLO ANCELOTTİ HAZIR OL DEMİŞTİ

Real Madrid, UEFA Süper Kupa’da Atalanta ile karşılaşmaya hazırlanırken, teknik direktör Carlo Ancelotti, genç yetenek Arda Güler ile görüşme gerçekleştirmiş ve Ancelotti, Arda’ya Atalanta maçında süre alacağını belirterek, hazır olmasını istemişti.

Defensa Central'de yer alan habere göre Ancelotti bu konuşma esnasında Güler'e, ona bu maçta az süre vermesinin sezona bir etkisi olmayacağını, bu yıl daha fazla oynayacağını ve Pazar günü Mallorca maçında oynamayı hak ettiğini ve bundan daha fazla süre alacağını söyledi.