Ankara Basketbol Maçları Ne Zaman?

Ankara Basketbol Maçları Ne Zaman?
Basket severlerin, özellikle Ankara’daki basketbol tutkunlarının merak ettiği bir soru: Ankara basketbol maçları ne zaman? Detaylar haberimizde…

ANKARA BASKETBOL MAÇLARI NE ZAMAN?

Basketbol severlerin yakından takip ettiği Türkiye Sigorta Basketbol Ligi 2023-2024 Sezonu şampiyonu Fenerbahçe Beko oldu. Play-off final müsabakalarında sarı kanaryalıların rakibi Anadolu Efes’ti. Son müsabaka Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynandı ve Fenerbahçe Beko, maçı 80-72’lik skorla kazanarak 2023-2024 Türkiye Sigorta Basketbol Ligi’nin şampiyonu oldu. Play-off maçlarında 3-1’lik üstünlüğü sağlayan Fenerbahçe böylelikle mutlu sona ulaşmış oldu. Maçın önemli isimlerinden Tarık Biberoviç 19 sayı atarken, Nihel Hayes Davis 16 sayıyla Biveroviç’i takip etti. Anadolu Efes’in önemli isimlerinden Elijah Bryant 20 sayı ile sahada etkili bir performans ortaya koymuş olsa da mağlubiyete karşı koyamadı.

Bu isimlerin haricinde Wilbekin 12, Larkin 11 sayıyla oynadı. Oturu 3 hücum ribaunduyla oynarken Biberoviç 2, Calathes 2, Hayes 2 hücum ribaunduyla sahada yer aldı. Papagiannis, Pierre, Larkin ve Willis 4 savunma ribaunduyla oynadı. Larkin ve Bryant 4 asistle oynarken Wilbekin 3, Papagiannis 2 asistle oyuna katkı sağladı.

basketbol.png


Türkiye Sigorta Basketbol Ligi final maçının en değerli oyuncusu Fenerbahçe Beko’nun yıldız ismi Nigel Hayes Davis seçildi. Pek çok basketbol severin yoğun ilgisiyle sonlanan 2023-2024 Türkiye Sigorta Basketbol Ligi’nin ardından yeni sezonun tarihi ve diğer illerdeki basketbol maçları da merak konusu oldu.

Buna dair Ankara’da oynanması planlanan basketbol maçlarını da pek çok basketbol sever merak etmeye başladı. Başkentte oynanacak her seviyedeki basketbol maçını merak eden sporseverlerin ilgisi bir hayli fazla. Yeni sezona dair henüz net bir tarih ve yer bilgisinin paylaşılmadığı Ankara’daki maçlar için önümüzdeki günlerde net tarihlerin duyurulması öngörülüyor.

Zorlu, çekişmeli bir o kadar da heyecanlı sonlanan 2023-2024 Türkiye Sigorta Erkek Basketbol Ligi müsabakalarının ardından takımlar, girdikleri sezon arası tatilinden sonra yeni transfer ve yoğun antrenman çalışmalarıyla 2024-2025 basketbol sezonuna merhaba diyecek. Şampiyonluk yolunda ve ligden düşmeme mücadelesinin çetin bir mücadeleye evrileceği gerçeğiyle 2024-2025 basketbol sezonu fikstürü ilerleyen tarihlerde duyurulacak.